Bestuur

 

Hans Pijp

Hans Pijp, psychiater

Voorzitter van Stichting De Brouwerij

Hans Pijp (1973) wil zich in werk en vrije tijd inzetten om de houding van maatschappij en GGZ tegenover psychose en mensen met kwetsbaarheid voor psychotische ontregelingen te veranderen. Hij vermijdt psychiatrisch jargon, is een groot voorstander van zelfregie en peer-to-peer netwerken als alternatief voor reguliere GGZ-behandeling en hoopt zijn rol in het leven van mensen met psychose uiteindelijk overbodig te maken.

 

 

 

 

 

mark-cropMark Poons, senior verpleegkundige bij Molemann Tielens

Secretaris van Stichting De Brouwerij

Ik ben Mark Poons al jaren werkzaam binnen de gezondheidszorg als verpleegkundige. Een aantal jaren geleden met Jules Tielens en Martin Voerman een nieuwe ambulante polikliniek gestart. Vanuit hier zijn wij Stichting de Brouwerij begonnen. Wij zetten ons in om een nieuwe vorm van zorg te ontdekken samen met patiënten, vrijwilligers, familieleden en professionals. Ik ben betrokken als bestuurslid.

 

 

 

Martien Voerman, verpleegkundig specialist

Martin Voerman,  verpleegkundig specialist GGZ bij Molemann Tielens

Penningmeester van Stichting De Brouwerij.

Als verpleegkundig specialist ben ik vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van Centrum de Brouwerij. In Stichting de Brouwerij ben ik penningmeester. Ik zie het als mijn taak om te zorgen voor voldoende financiële middelen in de stichting, maar misschien nog wel belangrijker: voldoende organisatiekracht achter alle leuke, herstel-ondersteunende initiatieven die door onze leden en vrijwilligers bedacht worden.

 

 

 

 

 

 


 

Raad van Toezicht

 

mvanheesMichiel van Hees

(tekst volgt!)