Help mee

Word vrijwilliger

Stichting De Brouwerij streeft ernaar mensen met een kwetsbaarheid voor psychosen te laten ontdekken dat ze meer kunnen dan ze denken. Als je mee wil helpen bij Stichting De Brouwerij, bijvoorbeeld in groeps- of individuele begeleiding, of als je ervaring hebt in pr of fondsenwerving, neem dan contact op via info@stichtingdebrouwerij.nl.

Steun ons als bedrijf

Stichting De Brouwerij biedt u als bedrijf een mogelijkheid om bij te dragen aan het welzijn en de positie van mensen met kwetsbaarheid voor psychosen en aldus maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Dat kan door uw medewerkers in de gelegenheid te stellen vrijwilligerswerk te doen, door financieel bij te dragen of expertise ter beschikking te stellen.

Word donateur

Draagt u Stichting De Brouwerij een warm hart toe? Word dan donateur of doe een schenking. We zijn blij met uw steun.