mededelingen en oproepennieuws

Leden en vrijwilligers gezocht voor interviews

Deelnemers voor ‘kennismaken met’…gevraagd

Om elkaar beter te leren kennen willen we korte portretten publiceren van leden en vrijwilligers van De Brouwerij. Deze portretten komen in de Nieuwsbrief en op de website. Aan de hand van een paar vaste standaard vragen en eventueel (als je dat wilt) een portretfoto wordt iedereen die dat wil even in the spotlight gezet. Vind je het leuk om hieraan mee te doen, geef je dan op onder vermelding van ‘kennismaken met’ en stuur een e-mail naar: nieuwsbrief@stichtingdebrouwerij.nl.

Je wordt dan geinterviewd en krijgt uiteraard de tekst vooraf te lezen. Als je dat leuk vindt, kun je natuurlijk zelf ook een portrettekst schrijven aan de hand van het standdaardformat eventueel aangevuld met je eigen (blog)-verhaal.

Communicatieteam Stichting de Brouwerij