activiteitenblogtrainingcursussen en workshopsnieuws

Leer bloggen op De Brouwerij

de kunst van het schrijven

Op 21 april start onder vakkundige leiding van tekstschrijver/blogger Evelyne Hermans de tweede blogtraining voor leden en vrijwilligers van De Brouwerij. Zorg dat je erbij bent!

In vijf bijeenkomsten leer je wat een blog is, waarover die kan gaan, hoe je puntig schrijft, goed formuleert en de lezer bij de kladden pakt. Je hoeft geen ervaring te hebben. Evelyne geeft deskundig feedback, maar de deelnemers leren ook van elkaar.

Het aantal deelnemers is max.10.

De training is gratis maar als tegenprestatie wordt verwacht dat de deelnemers minimaal één blog plaatsen op de sites van Stichting De Brouwerij en Centrum De Brouwerij. En we hopen natuurlijk dat iedereen daarna actief blijft. Zo kan er een vaste groep bloggers ontstaan.

De data van de blogcursus:

vrijdag 21 april 10:00 – 13:00 (eerste keer 3 uur),

woensdag 3 mei 10:00 – 12:00,

vrijdag 19 mei 10:00 – 12:00,

vrijdag 2 juni 10:00 – 12:00 en

vrijdag 16 juni 10:00 – 12:00.

Meld je snel aan. Dat kan mondeling of schriftelijk bij Pim Jansen (pim.jansen@stichtingdebrouwerij.nl).

De blogtraining wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kansfonds-Logo-verkleind
www.kansfonds.nl

Een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar, zodat kwetsbare mensen niet buitengesloten raken. Daar staat Kansfonds voor. Jaarlijks steunt het fonds zo’n 600 projecten die daaraan bijdragen. Projecten van betrokken mensen die iets willen doen voor de kwetsbaren in hun omgeving.