buurtrestaurantmededelingen en oproepennieuwsvacatures

Mededelingen – Week 10 – 2017

Onderzoek Het Brouwerij Effect

Alessandra heeft nog respondenten nodig voor haar onderzoek naar “Het Brouwerij Effect“. Mocht je mee willen werken laat dat haar dan even weten.

E-mail:  alessandra.galli@molemann.nl.

Vacature medewerk(st)er(s) buurtrestaurant

Elke drie weken koken we met een groepje vrijwilligers van de brouwerij en uit de buurt een vegetarisch drie gangen menu voor de buurt. Er komen tussen de 20 en 40 mensen naar het buurtrestuarant.

We koken, ontvangen de gasten, serveren de maaltijd en wassen af en ruimen op. Soms koken we ook voor feestjes of bijeenkomsten in de Brouwerij.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe medewerk(st)er. Ben je geinteresseerd geef je dan op om een keertje proef te draaien via: etenindebrouwerij@gmail.com

De website jekuntmeer.nl is een soort marktplaats voor dagactiviteiten, scholing en werk. Vraag en aanbod komen hier bij elkaar. Doel is dat alle mensen weer meer kunnen doen aan het maatschappelijke verkeer.

Pianoleraar gezocht

In verband met zanglessen voor Brouwerij leden, zijn wij op zoek naar een pianoleraar. Weet je iemand, mail even: alessandra.galli@molemann.nl

Gevonden voorwerpen

Bij de telefoon in het kantoor liggen altijd de nodige spullen die gevonden zijn. Mocht je dus iets kwijt zijn en denkt dat je het bij de Brouwerij hebt laten liggen, dan kun je het daar vinden.