Pim Jansen
Coördinator

Pim Jansen is coördinator en yoga leraar bij Centrum de Brouwerij. Stuur een e-mail voor aanmelding als vrijwilliger naar: pim.jansen@stichtingdebrouwerij.nl of bel 06-12116513

Angèle de Jong
Vrijwilliger - Initiatiefnemer projecten en activiteiten / onderwijs, voorlichting, PR en communicatie
Mijn naam is Angèle de Jong. Ik ben betrokken bij Stichting De Brouwerij omdat ik lid van De Brouwerij ben en er een heleboel te doen valt vanuit, met en buiten De Brouwerij. Ik ben graag bezig met (betaald) werk, leuke creatieve dingen, mensen verbinden en een Goede Geestelijke Gezondheidszorg! Ik ben actief bij de activiteit(en): Garage Sale, onderwijs- en voorlichtings activiteiten (ook bij symposia, workshops e.d), PR/Communicatie activiteiten. Buiten de brouwerij doe ik onder andere.. *werk als ZZP er – onderwijskundige, trainer, adviseur *begeleider D1/Ervaringswerker Herstel Ondersteunende Zorg op de High Intensive Care bij Altrecht GGZ *…en een heleboel andere leuke, goede en creatieve dingen rondom zorg en werk, ook in mijn privé leven.
 
 

Eva Moonen
Vrijwilliger - O.a. organisatie ledendiners
Mijn naam is Eva. Sinds maart 2015 ben ik actief als vrijwilliger bij de ledendiners: hier komen de leden tweewekelijks vrijwillig samen om gezellig samen te koken en te eten. Ik ben dan verantwoordelijk voor een goede, saamhorige sfeer aan tafel en stimuleer een actieve bijdrage van de leden. Ook vind ik het leuk om mee te doen met de yoga.
Iedereen heeft een eigen verhaal en een eigen uitgesproken persoonlijkheid. Dat maakt het een interessante en dynamische groep. Tegelijkertijd is er genoeg te vinden dat voor verbinding zorgt. De Brouwerij spreekt me aan omdat het een laagdrempelige, innovatieve, open zorgcentrum is, waar gelijkwaardigheid, kleinschaligheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
Naast mijn vrijwilligerswerk bij De Brouwerij ben ik student psychologie, voer ik filosofische discussies bij ‘De “eenzaamheid en vervreemding”-leesgroep’ en werk ik als uitgever.

Rob de Vries
Vrijwilliger- Initiatiefnemer en organisator studiegroepen
Mijn naam is Rob de Vries (filosoof en gepensioneerd psychiater).
Ik ben betrokken bij Stichting De Brouwerij omdat mijn hart uitgaat naar het welzijn van psychotische mensen. Ik ondersteun actief de volgende activiteiten:
⦁ Twee cursusgroepen van “madstudies nederland”. Dit zijn kritisch-emanciperende discussiegroepen voor “high-knowledge crazies” in Nederland, onder leiding van Grietje Keller (ervaringsdeskundige en docent levensbeschouwing).
⦁ De doorlopende leesgroep “vervreemding en verbinding”, gericht op filosofische analyses van psychische problematiek, waarbij ervaringen van eenzaamheid, vervreemding, angst en mystiek centraal staan, onder leiding van Julie Boonekamp (ervaringsdeskundige, filosoof en jurist).
Buiten de brouwerij doe ik onder andere actief aan:
⦁ Bestudering van filosofisch-psychiatrische onderwerpen.
⦁ Bestuurslidmaatschap van de “Stichting psychiatrie en filosofie”.
⦁ Beoefening van karate (trainen en lesgeven).

Marije Stegeman Stegeman
Vrijwilliger - Begeleiding jongerengroep
Mijn naam is Marije.
Ik ben betrokken bij Stichting De Brouwerij omdat ik hier vorig jaar mijn Klinische Psychologiemasterstage heb gelopen. Nadat deze stageperiode afgelopen was vond ik het erg jammer om afscheid te nemen van deze gezellige plek. Dus toen ik de kans kreeg om de Young Ones samen met Bert te gaan doen, heb ik deze snel aangenomen. Met de jongerengroep sporten we elke week een uurtje. Daarna eten we een hapje en praten we over onderwerpen die belangrijk zijn wanneer je jong bent en een psychotische kwetsbaarheid hebt. We kijken wat we van elkaar kunnen leren en waar we elkaar bij kunnen helpen. Dit doen we met heel veel plezier. Naast de jongerengroep werk ik hard om een reisje naar India met mijn zusje te kunnen maken, houd ik van hardlopen in het bos, koekjes bakken en lezen.
Sacha Curiel
Vrijwilliger - Office manager
Sacha werkt deeltijd bij een advocatenkantoor en is vanaf juni 2012 officemanager bij MoleMann Tielens.

Alessandra Galli
Vrijwilliger - Psycholoog/onderzoeker/initiatiefnemer improvisatieworkshop
Mijn naam is Alessandra en ik werk als vrijwilliger bij de Brouwerij. Ik ben een afgestudeerde psycholoog en momenteel bezig met de afronding van mijn proefschrift in cognitieve neurowetenschappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mee te doen aan improvisatie theater groepen in Amsterdam en volg daarin veel (improv)theater cursussen om nieuwe technieken te leren. Vanaf januari 2016 zal ik met plezier een eerste experimentele groep van improvisers binnen de Brouwerij begeleiden en mijn passie voor deze kunst proberen over te dragen. Alessandra voert een onderzoek uit naar het effect van de behandeling bij Centrum de Brouwerij: Het Brouwerij Effect.
 
 
Tineke Plasier
Vrijwilliger - Hulp bij ledendiners en receptie
Mijn naam is Tineke Plasier.
Ik heb de De Brouwerij leren kennen als bezoeker van de buurtmaaltijden.
Enthousiast over de werkwijze en sfeer draag ik graag mijn steentje bij als vrijwilliger.
Ik ben betrokken bij het ledendiner en een dag per week ondersteun ik het team als receptioniste.
Als relatieve nieuwkomer in Amsterdam ben ik, naast mijn vrijwilligerswerk, ook nog op zoek naar een betaald baantje, en geniet verder van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Joris Rademakers

Rene Rood
Vrijwilliger - O.a. medewerker ledendiners

Mijn motivatie: Ik ben vrijwilliger bij de Brouwerij sinds maart 2013, bij het ledendiner. Ik doe dit met veel plezier en omdat ik mij goed kan vinden in de visie en doelstelling van de brouwerij. Voorheen heb ik gewerkt met vluchtelingen en als maatschappelijk werker met dak en thuislozen. Door chronische ziekte ben ik afgekeurd, maar voldoende hersteld en blij ‘dat ik bij de Brouwerij’, weer iets kan betekenen. Mensen aanmoedigen tijdens en met leuke dingen, weer het initiatief te nemen, er samen iets van te maken! Ik ga altijd met een goed en voldaan gevoel weer naar huis. Hobby’s: lezen, opa zijn, een ‘beetje’ gitaar spelen en verplicht sporten om mijn lijf in tact te houden.

Dominik Sprenger
Vrijwilliger - Muziekdocent / gitaarleraar
“Het eerste wat me bij de brouwerij opviel was de ontspannen sfeer, en hoe iedereen op een ‘normale’, vanzelfsprekende manier met elkaar omgaat.” Dominik Sprenger (1968) kwam anno 1992 vanuit zijn geboorteland Zwitserland naar Amsterdam om een studie aan het conservatorium te volgen en een carriere in de muziek op te bouwen. Hij is sindsdien als muzikant met verscheidene bands en projecten op de nederlandse poppodia te zien. Tevens werkt hij al jaren met veel plezier en enthousiasme als docent. Dominik heeft een zoon, Lenny. Dominik zorgt bij stichting de brouwerij als vrijwilliger voor gitaar- en muzieklessen, zoals bijvoorbeeld band-coaching. Iedereen met interesse of vragen is welkom bij hem aan te kloppen.
Addie de Visser
Vrijwilliger - O.a. initiatiefnemer fietsgroep
"De Brouwerij is mij zeer sympathiek, maar het fietsgroepje zie ik graag nog een beetje groeien. We gaan niet te hard en we gaan niet te ver. Wel langs mooie en rustige weggetjes.”
Addie was hij journalist en sinds zijn 45ste psychiatrisch verpleegkundige bij Mentrum. Ruim in de AOW hoorde Addie via Sylvia de Roos van de MoleMann Tielens plannen. Nu is hij vrijwilliger bij Centrum de Brouwerij.

Marja Tijnagel
Vrijwilliger - Hulp bij lunch en garage sales
Ik ben betrokken bij Stichting De Brouwerij omdat ik het fijn om iets voor anderen te betekenen. De open en gemoedelijke sfeer spreekt me zeer aan.
Ik ben actief bij het broodbakken voor de lunch, het bakken van appeltaarten, en de verkoop bij de garage sales.
Buiten de brouwerij doe ik onder andere :
1) gastvrouw bij de bibliotheek ;
2) zingen in een koor ;
3) de zorg voor mijn hoogbejaarde schoonouders ;
4) museeumbezoek .
Sylvia de Roos
Vrijwilliger - Werving vrijwilligers / deskundigheidsbevordering / organiseren activiteiten
Mijn naam is Sylvia de Roos. Ik ben betrokken bij de Brouwerij omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan vernieuwende projecten in de zorg. Vanaf de start van het centrum ben en blijf ik geïnteresseerd in het organiseren van een zorgaanbod dat recht doet aan de eigen verantwoordelijkheid en kwaliteiten van cliënten. Ik ben actief bij het vrijwilligersbeleid en de uitvoering daarvan. Zo help ik bij de werving van nieuwe vrijwilligers, deskundigheidsbevordering maar ook het organiseren van activiteiten waardoor het leuk is om bij de Brouwerij vrijwilliger zijn. Buiten de Brouwerij werk ik twee dagen in het AMC als vrijwilliger op een verpleegafdeling.
 
 

Michaja Langelaan
Vrijwilliger - Office management / redactiewerk / communicatie en pr

Mijn naam is Michaja Langelaan. Ik ben begin 2013 bij De Brouwerij gekomen als vrijwilliger. Jarenlang heb ik als journalist over de psychiatrie geschreven. Ik zocht een plek waar ik mijn kennis en journalistieke vaardigheden kon inzetten en vond die in dit kleinschalige, avontuurlijke psychosecentrum, waar veel dingen anders gaan dan in de grote ggz-instellingen (waar ik een beetje genoeg van had). Ik ben begonnen met de website van MoleMann Tielens – De Brouwerij wat aantrekkelijker te maken. De laatste tijd plaats ik actief berichten op de facebook-pagina, die nu aardig begint te draaien. Verder verricht ik hand- en spandiensten op het gebied van communicatie. Eén vaste dag per week zit ik achter de telefoon. Naast mijn werk voor De Brouwerij ben ik webredacteur bij de site en facebook-pagina van Out of Art, behorend bij het gelijknamige tijdschrift over outsiderkunst. (www.out-of-art.nl) Ook ben ik betrokken bij Voor Eenzaamheid, een platform van vormgevers en kunstenaars die met tegendraadse projecten een nieuwe kijk op eenzaamheid ontwikkelen (www.vooreenzaamheid.nl).

Marianne Lierens – Hagemeijer
Vrijwilliger - Hulp bij ledendiners / buddy voor leden

Ik ben 66 jaar en heb eerder gewerkt als maatschappelijk werkster bij de Jeugdriagg. Ongeveer een half jaar voor mijn pensionering las ik in de Volkskrant een artikel over De Brouwerij, “Zo gek nog niet“. Mijn eerste reactie; daar wil ik straks wel als vrijwilligster aan de slag. Na mijn pensionering heb ik een gesprek gehad bij de Brouwerij en daarna was ik nog net zo enthousiast als bij het lezen van het artikel. Sinds april 2015 ben ik ’s maandags vrijwilligster bij het ledendiner. Dan wordt er door leden en vrijwilligers een maaltijd gekookt. Samen een maaltijd bedenken, boodschappen doen, groenten snijden en tot slot koken. Leden, vrijwilligers, iedereen draagt zijn steentje bij. Wat mij aanspreekt is de saamhorigheid; het samen verantwoordelijk zijn voor een lekkere maaltijd en een gezellige sfeer. Daarnaast ben ik “buddy” en onderneem met een individueel client een activiteit, zoals samen boodschappen doen, wandelen of gewoon ergens een kopje koffie drinken.

Roland Wroten
Vrijwilliger - O.a. hulp bij ledendiners
I am volunteering at Brouwerij for activities as:
– dinner hosting
– fund raising
– other tasks as requested by staff
Olga Tsvetkova
Vrijwilliger - Dansleraar
I’m a Russian dancer, performer and choreographer, who is from time to time a photo or video artist. When I was 8 years old I started to dance. In the age of 15 I became a professional dancer under the guidance of Lev Shulman in one of the basements of Ekaterinburg(Russia). Later I moved to Moscow, where I started to perform in Sasha Pepelyaev’s “Kinetic theatre”. Meanwhile I graduated from psychology faculty of Moscow Pedagogical University. And in 2009 I moved to Amsterdam, where in a four years I graduated from SNDO (Theater school / Amsterdam School of Arts). Currently I’m obtaining the master degree at DASARTs (Theater school).

Jacco van Sandijk
Coördinator
Mijn naam is Jacco van Sandijk, vader van Xem en man van Geralda waar ik mee samenleef in Baarn.
Ik ben Coördinator bij Stichting De Brouwerij en draag deze vorm van psychosezorg een warm hart toe. Op kleine schaal kan dit centrum grote verschillen maken in zorg voor de ander, hierbij ben ik graag betrokken!
Voor vragen over de stichting of aanmelding als vrijwilliger stuur me gerust een mail op jacco@stichtingdebrouwerij.nl of bel 0628341026.
Buiten De Brouwerij organiseer ik in de zomermaanden evenementen als het Kwaku Summer Festival en het Vondelpark Openluchttheater. Tevens ben ik een van de organisatoren van Crazywise en opgeleid als Jungiaans dieptepsycholoog.
Riek Sijbring
Vrijwilliger - Organiseren en leiden kunstworkshops, contactpersoon voor de buurt
Riek Sijbring (1958) is verpleegkundig specialist in opleiding. Daarnaast is ze kunstenaar. Ze werkt sinds 2014 bij MoleMann Tielens. Jarenlang was ze wijkverpleegkundige bij Buurtzorg. Door deze achtergrond heeft ze een scherp oog voor lichamelijke klachten bij cliënten, zoals bloedarmoede, diabetes, bijwerkingen van medicijnen. Naast haar werkzaamheden in de cliëntenzorg organiseert Sijbring activiteiten in De Brouwerij waarbij ze gebruik maakt van haar kunstenaarsschap. Ook het contact met de buurt probeert ze te verstevigen, bijvoorbeeld met het succesvolle buurtrestaurant en de buurttuin.

Coos Cobelens
Vrijwilliger - Trainer verbindende/geweldloze communicatie
Mijn naam is Coos Cobelens . Ik geef trainingen in verbindende / geweldloze communicatie bij De Brouwerij. Ik ben sinds lange tijd actief in de hulpverlening in verschillende werkvelden en werk sinds een aantal jaren als vrijgevestigd Gezondheidszorg Psycholoog in Amsterdam. Ik ben vrijwilliger bij de Brouwerij omdat ik de manier van zorgverlening ondersteun en middels het uitdragen van geweldloze communicatie daar aan bij wil dragen.

Jan Sijbrandij
Vrijwilliger - Aikido-leraar
Mijn naam is Jan Sijbrandij (1966). Ik geef wekelijks Aikido lessen in De Brouwerij. Aikido is een uit Japan afkomstige gevechtskunst, waarbinnen het vinden van een harmonieuze oplossing belangrijker is dan winnen of verliezen van je opponent. Aikido is voor mij één van de grootste inspiratiebronnen om op een prettige manier met de wereld om me heen om te gaan. Ik houd van communiceren; daarom werk ik ook als vrijwilliger bij de Hulplijn Amsterdam.

Frank Steverink
Vrijwilliger - Communicatie, pr, redactie
Als journalist verdien ik met schrijven mijn brood bij een senioren-vrijwilligersorganisatie, PUM.nl. Ik zie daar dat de betrokkenheid en inzet van vrijwilligers hen zingeving brengt en wil graag ook zelf mijn steentje bijdragen. De uitgangspunten van stichting De Brouwerij spreken me aan en de zorg voor mensen met fysiek onzichtbare, maar daarom niet minder ernstige, problematiek gaat me ter harte. Ik hoop op het gebied van communicatie (website etc.) iets te kunnen betekenen en misschien ook te helpen bij of soms deel te nemen aan activiteiten.
Wendy Wijnen
Vrijwilliger - Communicatie, pr, redactie, yogales
Mijn naam is Wendy Wijnen. Met een achtergrond in audiovisuele en nieuwe media ondersteun ik de activiteiten op het gebied van communicatie in De Brouwerij. Ook geef ik er regelmatig les als yogadocent. De ongedwongen en open sfeer waarin iedereen met en naast elkaar leeft, maakt dit centrum voor mij een bijzondere plek. Ik draag deze vorm van psychosezorg een warm hart toe en ben blij dat ik hier als vrijwilliger een bijdrage aan kan leveren.

Lin Sluyterman
Vrijwilliger - O.a. assistentie lunch, keuken, ontvangst gasten
Jari Jansma
Mijn naam is Jari Jansma. Mijn passies zijn onder andere koken, en muziek maken (Harmonica). Nu het beter met mij gaat na mijn psychose, werk ik part-time in het restaurant Spirit, en ga ik een koksopleiding doen. Je zult mij ook wel eens tegenkomen bij de Leden-Diners, daar doe ik graag aan mee. Ook geef ik graag les in muziek. Dit doe ik ook graag bij De Brouwerij! Als je altijd wel een instrument hebt willen bespelen, maar je bent bang dat je het niet kan, neem gerust eens een proefles bij mij! Harmonica is een super instrument om mee te beginnen; je maakt namelijk al snel muziek. Je hoeft alleen maar te ademen. Tenzij je niet tot het rijk der levenden behoort, zal dat je niet moeilijk afgaan. En je kan hem altijd bij je hebben.
Hopelijk zie ik je snel bij een van de leden diners of in de muziekruimte op (vaste dag en tijdstip).
(Zie mijn Harmonica Les flyer in de brouwerij voor verdere informatie en contactgegevens)
Hartelijke Groet, Jari Jansma

Ajay Kalloe
Vrijwilliger - Medewerker evenementen en activiteiten, hulp bij computerproblemen, ...

Hoi, mijn naam is Ajay. Lid van de Brouwerij. En ik help medeleden met hun computerproblemen. In 2008 heb ik mijn ict studie afgerond aan het ROC van Amsterdam. Hedendaags loop ik rond de brouwerij en kunnen de medeleden bij mij komen voor hun vraag. Eigenlijk alles wat een processor bevat kan ik mee assisteren en eventueel hulp aanbieden. Voor de rest help Ik af en toe mee aan evenementen dat georganiseerd word in de brouwerij en zelf doe ik actief mee met de activiteiten.

Nicole Bergmans
Vrijwilliger - Cursussen chi neng qigong en tai chi huan.
Mijn naam is Nicole Bergmans. In mei en juni 2017 ga ik een introductieles en een reeks van 8 lessen verzorgen in de brouwerij waarin mensen kennis kunnen maken met chi neng qigong en de ontspanningsoefeningen van de tai chi huan. Ik ben sinds 2001 in behandeling bij Mentrum. Bij mij is de diagnose bipolair 1 gesteld en ik ben bekend met het hebben van psychoses. Zo’n vier jaar geleden en ik begonnen met het volgen van qigong en taichilessen bij Jacqueline Ansem bij Mentrum. Daarnaast geef ik sinds anderhalf jaar les..
Het beoefenen van qigong en taichi is voor mij een effectieve manier om met mijn aandacht uit mijn hoofd en in mijn lichaam te raken, te gaan van denken naar voelen. Voor methodes als zittende meditatie of mindfullness waren mijn gedachten vaak te dwingend en geloofde ik ze al te zeer. Verder zorgt de discipline van dagelijks trainen voor een soort fundament in mijn leven.
Ik wil dat graag doorgeven en krijg in de brouwerij daarvoor een plek.

Jasmina Bakic
Vrijwilliger - Medewerker ledendiner
" Mijn naam is Jasmina. Sinds Februari 2017 ben ik betrokken bij het ledendiner. Het delen van eten en samen aan tafel zitten is al sinds het begin van mensheid een belangrijke activiteit die plaatsvindt in alle culturen. De eettafel is een plaats waar we met elkaar praten, delen en zorgen voor elkaar. Het is een plek van dankbaarheid en acceptatie. Door mijn opleiding in de klinische psychologie begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk plekken zoals De Brouwerij zijn. De diversiteit in zorg, de open houding en het respecteren van de verschillende individuen bij De Brouwerij geven een verfrissend perspectief in de wereld van de psychiatrie. Naast mijn betrokkenheid hier ben ik ook docent en onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam." 
Valentina Bruno
Vrijwilliger
Mijn naam is Valentina en ik ben in Italië geboren op 13 mei 1978... In 2014 naar Amsterdam verhuisd en momenteel werkzaam in online toerisme. Vanaf mijn zesde jaar ben ik bezig met zang en acteren. Mijn ouders hebben me letterlijk op het podium gegooid en dankzij hen en mijn eigen passie heb ik veel over deze kunst geleerd. Ik heb zangles gehad van een zeer goede leraar en zelf in Italië zowel zangers als acteurs begeleid. Ik hou van psychologie en ontwikkelde mijn eigen kennis door boeken te lezen en door het leven en theater te ervaren. Ik hou van het vrijwilligerswerk bij De Brouwerij. Het is een geweldige kans om mijn kennis te delen met Nederlandse mensen, die hun kennis van de Nederlandse taal weer met mij delen. Mooie wisselwerking! Bedankt aan mijn vrienden van De Brouwerij!

Jody Kersten
Peer support werker
Jody Kersten (1987) gaat als peer support werker ons team versterken binnen de Brouwerij. "Eenmaal een stap binnengezet dacht ik meteen: dit is de plek waar ik wil zijn en waar ik mij - en overduidelijk iedereen zich - thuisvoelt. En dat kan niet anders dan de bedoeling zijn als je de sfeer bij binnenkomst proeft". Jody heeft naast haar opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening zelf ervaring in het doormaken van een herstelproces. Een proces van 5 jaar met toppen en dalen, een heus hobbelpad stelt ze zelf. "Wat mij in die tijd altijd steun en hoop heeft gegeven in mijn eigen herstelproces, wil ik heel graag meenemen in de begeleiding binnen de Brouwerij'. "Als ik een ding zelf heb ervaren is het hoe fijn het is om dicht bij de mensen te staan. Vanuit mijn vak, maar zeker ook vanuit mijn eigen herstelproces heb ik gemerkt hoe belangrijk het is elkaar écht te horen en te zien. Er- en herkenning vinden bij elkaar doet zoveel voor iemand in een kwetsbare positie, waar overigens iedereen wel eens in komt, in welke vorm dan ook. En, waar iedereen de kans moet krijgen deze warme hand toegereikt te krijgen. De kracht zit hem in naast elkaar staan en samen kijken en werken aan de weg naar je eigen herstel, die voor iedereen weer anders is. Soms hobbelig, met dalen en lichtpunten, maar altijd weten dat je er niet alleen voor staat. Mijn gemiste verlangen in het vak van maatschappelijk werk kan binnen de Brouwerij eindelijk uitkomen. Dat betekent voor mij: mijzelf zijn en de mens echt zien in plaats van kijken naar 'stempels'  of je beperken tot de financiële situatie van iemand". Samen onderzoeken wat jou blij maakt en wat je helpt je goed te blijven voelen, opbouwen van een hernieuwd zelfvertrouwen, fijne contacten maken en onderhouden is waar Jody heel graag haar eigen steentje aan wil bijdragen. Daar ligt haar hart. Oprechtheid, warmte, luisteren naar elkaar en soms als dat fijn is, gewoon even helemaal niks. Gewoon omdat dat fijn is.
 
Michiel Terwindt
Penningmeester

Ik ben Michiel Terwindt, sinds 2017 lid van de Brouwerij en in het dagelijks leven actief als ZZP-er in de financiën. Ik ben erg enthousiast over de activiteiten van Stichting de Brouwerij. De stichting draait uiteraard wel grotendeels op vrijwilligers en ik vind het dan ook leuk en nuttig dat ik op deze wijze mijn bescheiden steentje aan de stichting bij kan dragen. De stichting wordt de laatste jaren steeds volwassener, om deze groei verder te mogen ondersteunen is voor mij dan ook een mooi en zinnig vooruitzicht.

 

KNOP HOME