Onze activiteiten

De Brouwerij is iedere werkdag vanaf half 9 geopend. Het aanbod van activiteiten bepaalt de sluitingstijd. Er worden ook regelmatig activiteiten in het weekend georganiseerd.

Al deze activiteiten zijn gericht op ontspanning, educatie en verbinding. De eerste stappen in het werken aan herstel worden gezet door middel van persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor lichaam en geest. Ieder mens is anders, zo ook de behoeften. Het basisaanbod van De Brouwerij activiteiten bestaat uit een open lunch (dagelijks) en tweemaal per week is er een gezamenlijk bereide maaltijd.

Overige activiteiten worden zoveel mogelijk bottom-up ontwikkeld door de deelnemers zelf in samenspraak met de coördinator en het behandelend team. Op het programma staan activiteiten gericht op creativiteit (theater, muziek, beeldende vorming, kunst), sport (spinnen, hardlopen, fitness), lichaamsbewustwording (Aikido, yoga, lichaamsgericht werken), herstelmethodieken (Wellness Recovery Action Plan). Voor jongeren is er een aparte activiteit – het Young Ones-programma.

Via het activiteitenaanbod wordt er ook nadrukkelijk contact gemaakt met de buurt. Zo onderhouden we met de buurtgenoten een moestuin. Bovendien zijn de buren tijdens de buurtrestaurants welkom voor een heerlijke maaltijd. Ook de garageverkoop is een fenomeen, die samen met de buurt tot stand komt.

KNOP HOME

Facebook

Centrum de Brouwerij

Drie nieuwe blogs op de site van Centrum de Brouwerij. Oogst van de succesvolle blogtraining.
Van vrijwilliger/yogalerares Wendy Wijnen: 'De vraag wie wel en wie niet cliënt is, is daarom ook niet van belang. Het antwoord staat niet vast: nu jij, straks ik. Of altijd beide een beetje?'
Lees hem hier: www.molemann.nl/brouwerij/blogs/beide-een-beetje
Ook twee mooie, nieuwe blogs van Jejero, lid van De Brouwerij: 'Loslaten, een boeiende bezigheid' en 'K....wandeling'.
Lees ze hier:
www.molemann.nl/brouwerij/blogs/loslaten-een-boeiende-bezigheid
www.molemann.nl/brouwerij/blogs/k-wandeling
... See MoreSee Less

View on Facebook